info@svwvolleybal.nl

Beachvolleybal

 • Inschrijving
 • Gebruik velden
 • Wat moet je weten
 • Wat moet je weten


  Materialen: De benodigde materialen (netten, belijning en harken) liggen opgeslagen in de afgesloten opbergkast bij de velden.

  Sleutel opbergkast: Een sleutel voor de opbergkast is verkrijgbaar bij de beachcommissie, en zal onder voorwaarden worden afgegeven voor een geheel seizoen aan 1 persoon (volwassen) binnen een team.

  Opruimen na afloop training/spel: Na afloop van een training/spel is de sleutelhouder tevens verantwoordelijk voor het netjes opruimen van de materialen, evenals het afsluiten van de opbergkast.

  Indeling teams: Bovenstaande indeling is gecreëerd op basis van de enquête en de daarbij behorende wensen. Indien een team op een ander tijdstip en/of dag wil spelen, graag vooraf toestemming vragen en melden aan de beachcommissie (mail : beachcommissieworkum@gmail.com ).

  Beschikbaarheid velden: In overleg met de gemeente ZuidWestFriesland heeft SVW toestemming gekregen de velden te mogen reserveren van maandag t/m vrijdag voor trainingen van de leden van 18.00 tot 22.00 uur. Dit wordt tevens gemeld op het informatiebord op de opbergkast. Buiten genoemde tijdstippen mag een ieder gebruik maken om te beachvolleyballen op deze velden.

  De Beachcommissie is momenteel vacant.
  Dat betekent dat er geen beachactiviteiten georganiseerd worden vanuit SVW volleybal.

  Wel kunnen de beachvolleybalvelden gereserveerd worden voor een eigen te organiseren activiteit. Dit kunt u doen via secretariaatsvwvolleybal@gmail.com  2015 SVW Volleybal Workum